Naamsverandering HOW

}
Terug naar Nieuws

De HOW heeft een naamsverandering ondergaan en heet voortaan Huurders Organisatie Oldambt.


In 2010 zijn de voormalige gemeenten Reiderland, Scheemda en Winschoten gefuseerd tot de gemeente Oldambt. Omdat het werkterrein van de voormalige Huurders Organisatie Winschoten binnen de gemeente Oldambt valt, leek het passend om onze naam ook hierop aan te passen.


De naamswijziging is op 10 april 2018 tot stand gekomen. De huurders Organisatie Oldambt, afgekort tot HOO, komt op voor de belangen van huurders binnen de gemeente Oldambt. Eerder aangesloten organisaties van de voormalige HOW hebben zich akkoord verklaard met de naamsverandering en zijn daarmee automatisch aangesloten bij de HOO.

Huurdersorganisaties en bewonerscommissies, die gevestigd zijn binnen de gemeente Oldambt EN niet al eerder aangesloten waren bij de voormalige Huurdersorganisatie Winschoten, kunnen zich na overleg OOK aansluiten bij de Huurders Organisatie Oldambt, om zo de gezamenlijke krachten optimaal te bundelen. 

Het adres en het telefoonnummer zijn ongewijzigd gebleven.

 
 

Bekijk ook

Sociale huur in Oldambt dupe van regionale afspraken

De Huurders Organisatie Oldambt (HOO) maakt zich grote zorgen over de impact van het Regionale Prestatiekader RWLP 2018-2023, dat afgelopen 28 september werd ondertekend door o.a. de Gemeente Oldambt
 
Lees het hele bericht

Woonlastenonderzoek Oldambt

In Oldambt wordt in samenwerking met huurdersorganisaties en corporaties Acantus en Groninger Huis een woonlastenonderzoek gedaan. Het woonlastenonderzoek kijkt naar de betaalbaarheid van het wonen onder huurders.
 
Lees het hele bericht

Huurders Organisaties Oldambt in een nieuw jasje

Huurders Organisatie Winschoten heeft een naamsverandering ondergaan en heet nu Huurders Organisatie Oldambt (HOO). Tevens is in Finsterwolde de Stichting Huurders Belangen Finsterwolde (SHBF) opgericht, als opvolger van de Huurderscommissie te Finsterwolde.
 
Lees het hele bericht