Klantenpanel Acantus

Terug naar Nieuws

Acantus start digitaal klantenpanel

Acantus wil graag weten wat de mening is van haar huurders en woningzoekenden over verschillende (beleids)onderwerpen rondom wonen, leefbaarheid en de dienstverlening. U bent namelijk hun beste adviseur! Met deze informatie wil Acantus meer aansluiten op de behoeften van de klanten. Daarom start Acantus met een digitaal klantenpanel en is zij op zoek naar panelleden.

Meer informatie

In bijgevoegde flyer leest u meer over het Acantus Klantenpanel. Voor vragen kunt u natuurlijk ook bellen met de afdeling Klantenservice van Acantus via 0900 – 8400.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan ons klantenpanel? Meld u dan nu aan via www.acantus.nl/klantenpanel/aanmeldformulier/

Mocht u de flyer over dit onderwerp willen hebben, kunt terecht bij de HOW...

 
 

Bekijk ook

Sociale huur in Oldambt dupe van regionale afspraken

De Huurders Organisatie Oldambt (HOO) maakt zich grote zorgen over de impact van het Regionale Prestatiekader RWLP 2018-2023, dat afgelopen 28 september werd ondertekend door o.a. de Gemeente Oldambt
 
Lees het hele bericht

Woonlastenonderzoek Oldambt

In Oldambt wordt in samenwerking met huurdersorganisaties en corporaties Acantus en Groninger Huis een woonlastenonderzoek gedaan. Het woonlastenonderzoek kijkt naar de betaalbaarheid van het wonen onder huurders.
 
Lees het hele bericht

Huurders Organisaties Oldambt in een nieuw jasje

Huurders Organisatie Winschoten heeft een naamsverandering ondergaan en heet nu Huurders Organisatie Oldambt (HOO). Tevens is in Finsterwolde de Stichting Huurders Belangen Finsterwolde (SHBF) opgericht, als opvolger van de Huurderscommissie te Finsterwolde.
 
Lees het hele bericht